Feesten & Partijen

Van een gezellig, intiem feestje tot een flinke receptie, van een verjaardagspartij tot een uitbundige feestavond, bij Restaurant Grevelingen is het allemaal mogelijk.

Van bedrijfsfeest tot familiepartij

U bent met uw gasten hartelijk welkom in een of meer van onze zalen. Wij passen de zaalruimte zoveel mogelijk aan de omvang van uw gezelschap aan (25 - 750 personen). Wilt u een podium, dansvloer of muziek? Het kan allemaal!

Ons restaurant biedt volop mogelijkheden voor alle soorten feesten en partijen. Een receptie, een diner, een feestavond of wat dan ook, wij verzorgen het graag! Om het uiteindelijke programma geheel aan uw verwachtingen te laten voldoen is het belangrijk dat wij vooraf uw wensen en onze mogelijkheden doorspreken.

Bel ons via telefoon 0111 – 481 462 of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Voor een globale indruk van onze mogelijkheden vindt u hieronder informatie.

Huwelijken

Hebben jullie besloten om te gaan trouwen? Hartelijk gefeliciteerd! Jullie bereiden je voor op een dag vol geluk, feestelijkheden en romantiek, als start van een gelukkige toekomst. Natuurlijk moet het huwelijksfeest helemaal aansluiten bij jullie wensen en ideeën. Het is tenslotte jullie dag! Restaurant Grevelingen helpt graag bij het verwezenlijken daarvan. 

Trouwen bij Restaurant Grevelingen

Meer informatie