Restaurant

De prettige bediening, de uitstekend verzorgde gerechten en de aangename sfeer in 
Restaurant Grevelingen moet u uiteraard persoonlijk komen ervaren. Op de menukaart vindt u een scala aan voor-, hoofd- en nagerechten.

Op maandag 22 januari a.s. is Restaurant Grevelingen de gehele dag gesloten ivm een personeelsdag.

Zelfbediening

In het zelfbedieningsrestaurant van Restaurant Grevelingen bent u de hele dag welkom. Dat geldt ook voor het grote terras (200 zitplaatsen) aan de Oosterschelde. De openingstijden zijn dagelijks van 9.00 tot 21.00 uur (‘s winters tot 20.00 uur). Afhankelijk van het weer en de drukte kan de openingstijd in de zomerperiode worden vervroegd naar 8.00 uur. De keuken is open vanaf 12.00 uur.

Naast koffie met gebak bieden wij u een ruime keuze uit soepen, snacks, salades, (stok)broodjes en andere lunchgerechten. Ook voor andere maaltijden hebben wij veel te bieden, zoals vlees-, vis-, grill- en vegetarische gerechten, kindermenu’s en heerlijke desserts. Wij bereiden de gerechten van uw keuze al la minute en serveren ze bij u aan tafel.

A la carte winter

In de winterperiode (miv 30 oktober 2017) is het à la carte restaurant geopend van dinsdag t/m zondag vanaf 12.00 uur. Voor gezelschappen vanaf 10 personen is het restaurant, na voorgaand overleg, ook op maandag geopend. In de winter sluit de keuken om 20.00 uur.

Het restaurant beschikt over 110 zitplaatsen en voor mooie dagen over een zonnig terras. De tafelgrootte varieert en kan op verzoek aangepast worden tot maximaal 25 personen. Is uw gezelschap groter dan 25 personen, dan kunt u in een aparte zaal dineren.

Klik hier voor de menukaart of bekijk ons ons speciale seizoensmenu.

Meer informatie