Actueel

13 maart Corona virus

Geachte gasten,

Restaurant Grevelingen volgt de aanbevelingen van het RIVM en de overheid en past waar nodig de bedrijfsvoering hier op aan. Tot nader order blijven wij geopend en bent u van harte welkom. Wel hanteren wij miv 14 maart de volgende aangepaste openingstijden:

Zelfbedieningsrestaurant     maandag t/m zondag van 10.00-20.00 uur

A la carte restaurant               maandag t/m donderdag  gesloten

                                                       vrijdag t/m zondag vanaf 12.00 uur

                                                       de keuken sluit om 20.00 uur

Wanneer de omstandigheden wijzigen en dit noodzakelijk maken, worden de openingstijden verder aangepast danwel hersteld naar "normaal".

 

Met het oog de gezondheid van onze gasten en medewerkers betekent dit verder dat wij de volgende maatregelen hebben getroffen:

  • wij volgen de algemene richtlijnen mbt persoonlijke hygiene en sociale omgang die in het kader van het Coronavirus zijn gepubliceerd
  • wij dragen tijdens het werk wegwerphandschoenen en wisselen deze regelmatig
  • wij besteden extra aandacht aan het schoonmaken en -houden van oppervlakken die door gasten en medewerkers worden betast
  • wij hanteren de norm dat er maximaal 100 personen in een ruimte aanwezig mogen zijn. Deze norm geldt in ieder geval t/m 31 maart a.s.
  • in het zelfbedieningsrestaurant worden geen etenswaren aangeboden via het self service concept. Alles wordt op bestelling vanuit de keuken geserveerd.

Wij houden de situatie rondom het Coronavirus nauwlettend in de gaten en blijven de adviezen van het RIVM en de overheid hierin volgen. De veiligheid en gezondheid van zowel onze gasten als onze medewerkers hebben hierbij de hoogste prioriteit.

Naar overzicht