Iets te vieren...

Gezellig en intiem of juist groots en uitbundig. Een personeelsfeest, bedrijfsjubileum of familiereünie, bij Restaurant Grevelingen is het allemaal mogelijk.

Voor iedere gelegenheid

Ons restaurant biedt volop mogelijkheden voor alle soorten feesten en partijen. Van jubileum tot personeelsfeest, van verjaardag tot familiereunie. Een receptie, een diner, een feestavond of wat dan ook, wij verzorgen het graag! Om het uiteindelijke programma geheel aan uw verwachtingen te laten voldoen is het belangrijk dat wij vooraf uw wensen en onze mogelijkheden doorspreken.

Wij passen de zaalruimte zoveel mogelijk aan de omvang van uw gezelschap aan (25 - 750 personen). Wilt u een podium, dansvloer of muziek? Het kan allemaal!

Bel ons via telefoon 0111 – 481 462 of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Voor een globale indruk van onze mogelijkheden vindt u hieronder informatie.

Droombruiloft

De mooiste dag van je leven, die vier je natuurlijk op een bijzondere locatie! Restaurant Grevelingen is zo'n locatie. Ons team denkt graag met jullie mee om er die speciale dag van te maken die helemaal bij jullie wensen past. Bruidstaart, champagnetoren, ballonnen, live muziek met een band of DJ, alles is mogelijk. We hebben meerdere zalen die we omtoveren tot jullie perfecte droomlocatie.

Een feestbuffet of groots diner, alles is mogelijk. Een borrel in het Grand Café en daarna lekker dansen bij het podium, het kan allemaal. Hou je het liever intiem en romantisch? Ook daar hebben we de geschikte ruimtes voor. We horen graag wat jullie wesen zijn en of jullie je droomdag bij ons willen vieren.

... ja ik wil

Meer informatie