Restaurant

Het restaurantgedeelte van Restaurant Grevelingen beschikt over een zelfbedieningsrestaurant, een à la carte restaurant en groot windvrij lounge terras met uitzicht over het strand van de Oosterschelde.

Bericht ivm de situatie rondom het Corona virus

In verband met het besluit van de overheid is Restaurant Grevelingen, net als alle andere horecagelegenheden in Nederland, t/m 28 april a.s. gesloten.

Zelfbediening of à la carte

Ons zelfbedieningsrestaurant is de hele dag open. Behalve koffie met home made apfelstrudel, serveren wij hier ook verse soepen, snacks, salades en knapperige verse belegde broodjes. U bestelt aan de counter, wij maken alles vers klaar en serveren het bij u aan tafel. 

Natuurlijk hebben we mosselen in het seizoen, want verser dan bij ons kunt u ze bijna niet eten. Maar onze koks maken ook heerlijke malse vleesgerechten en de vis wordt dagelijks vers aangevoerd.  

Ons à la carte restaurant, met eigen terras, kijkt uit over het strand van de Oosterschelde. U kunt hier een tafel reserveren tot 25 personen. Vanaf 25 personen beschikken wij over aparte ruimtes voor uw private dining.

Kijk hier voor de à la carte kaart. 

Openingstijden

Net als alle andere horecagelegenheden in Nederland, is Restaurant Grevelingen in verband met de huidige situatie rondom het Coronavirus t/m 28 april a.s. gesloten. Van eventuele verdere aanpassingen houden wij u op de hoogte via de website en social media.

Meer informatie