Restaurant

Het restaurantgedeelte van Restaurant Grevelingen beschikt over een zelfbedieningsrestaurant, een à la carte restaurant en groot windvrij lounge terras met uitzicht over het strand van de Oosterschelde.

Zelfbediening of à la carte

Ons zelfbedieningsrestaurant is de hele dag open. Behalve koffie met home made apfelstrudel, serveren wij hier ook verse soepen, snacks, salades en knapperige verse belegde broodjes. U bestelt aan de counter, wij maken alles vers klaar en serveren het bij u aan tafel. 

Natuurlijk hebben we mosselen in het seizoen, want verser dan bij ons kunt u ze bijna niet eten. Maar onze koks maken ook heerlijke malse vleesgerechten en de vis wordt dagelijks vers aangevoerd.  

Ons à la carte restaurant, met eigen terras, kijkt uit over het strand van de Oosterschelde. U kunt hier een tafel reserveren tot 25 personen. Vanaf 25 personen beschikken wij over aparte ruimtes voor uw private dining.

Kijk hier voor de à la carte kaart. 

Openingstijden

Zelfbedieningsrestaurant

maandag t/m zondag     09.00-20.00 uur

 A la carte restaurant

dinsdag t/m zondag      vanaf 12.00 uur

De keuken sluit om 20.00 uur.

Op dinsdag 31 december is Restaurant Grevelingen de gehele dag gesloten.

Op woensdag 1 januari is het zelfbedieningsrestaurant geopend vanaf 10.30 uur en het à la carte restaurant vanaf 12.00 uur.

Meer informatie