De dag van je leven op een unieke locatie

Hebben jullie besloten om te gaan trouwen?

Hartelijk gefeliciteerd! Jullie bereiden je voor op een dag vol geluk, feestelijkheden en romantiek, als start van een gelukkige toekomst. Natuurlijk moet het huwelijksfeest helemaal aansluiten bij jullie wensen en ideeën. Het is tenslotte jullie dag! Restaurant Grevelingen helpt graag bij het verwezenlijken daarvan.

 

Trouwen aan zee

Je viert je trouwdag bij ons op gepaste wijze. Van een intiem etentje tot een grote receptie, van een gezellige ontvangst of borrel tot een uitbundige feestavond. We hebben verschillende zalen en passen de zaalruimte zoveel mogelijk aan de omvang van jullie gezelschap aan.

Uitzicht over het water

Restaurant Grevelingen is de uitgelezen locatie voor een bruiloft vanwege de prachtige ligging aan het strand aan de Oosterschelde. Het panorama restaurant en terras geven een fantastisch uitzicht over het water en de Grevelingendam. Willen jullie dat uitzicht ook als achtergrond voor jullie huwelijksplechtigheid? Ook dat kan! In overleg met de trouwambtenaar kan jullie huwelijk bij ons worden voltrokken. 

 

 

Mogelijkheden

Wil je niet tot dan wachten voor een eerste indruk van de mogelijkheden?
Bekijk een overzicht (PDF) van enkele mogelijkheden voor:

- ontvangsten en recepties/feestavonden

- diners

- koud en warm buffet

- bbq/walking dinner

 

Meer informatie


 

Centrale ligging

Restaurant Grevelingen ligt in het hart van zuidwest Nederland, op het kruispunt tussen Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. Je viert je bruiloft bij ons dus op een unieke, centraal gelegen locatie. Met voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur! Bovendien is Restaurant Grevelingen makkelijk bereikbaar vanuit Schouwen-Duiveland, Goeree-Overflakkee en Tholen. Maar ook de gasten die van verder weg moeten komen, rijden snel en (meestal) filevrij naar jullie bruiloft. 

Volledig genieten

Ontvang jullie gasten in een prettige sfeer en laat het verzorgen van hen met een gerust hart aan ons kunnen over. En ondertussen genieten jullie natuurlijk ook van het prachtige uitzicht vanuit de zalen en vanaf het terras. 

 

Een trouwdag zoals jullie die wensen

Het is al gezegd. Trouwen is een van de meest bijzondere momenten in je leven. En daarom is het belangrijk dat dit moment wordt ingevuld op een manier zoals jullie die wensen, die geheel bij jullie past met familie en vrienden. Geen bruiloft is hetzelfde, dus bij ons ook geen standaardprogramma’s. We nemen met jullie stap voor stap het programma door en bespreken bij ieder onderdeel jullie eigen speciale wensen en onze mogelijkheden. Ons team denkt graag met jullie mee om er die speciale dag van te maken die helemaal bij jullie wensen past. We nemen stap voor stap het programma met je door en bespreken jullie special wensen en onze mogelijkheden. Op basis daarvan maken we vervolgens een voorstel voor jullie ideale huwelijksdag. Bruidstaart, champagnetoren, ballonnen, livemuziek met een band of DJ, alles is mogelijk. We hebben meerdere zalen die we omtoveren tot jullie perfecte droomlocatie. We horen graag wat jullie wensen zijn en of jullie je droomdag bij ons willen vieren.

Kom langs

Overwegen jullie om jullie huwelijksfeest bij Restaurant Grevelingen te komen vieren? Bel ons dan voor het maken van een afspraak, telefoon 0111 – 481 462. Indien mogelijk krijg je na afloop van het gesprek direct een offerte mee naar huis!

Meer informatie